Ons team

Ben Schoenmaker

Schoenmaker Advies - mr Ben Schoenmaker - Jurist en mediator - Ons team

Rechstgebieden en conflictbemiddeling door Ben Schoenmaker

Ben Schoenmaker studeerde in 1984 af aan de Universiteit van Leiden. Hij staat te boek als generalist, met veel ervaring op verschillende terreinen. Die deed Ben onder meer op in de zeven jaar die hij werkzaam was als bedrijfsjurist op de Aalsmeerse Bloemenveiling. Als extern bedrijfsjurist voor ondernemers, vanaf 1991, kwamen daar nieuwe, andere werkervaringen bij.

De gevarieerde bedrijfsjuridische ervaring omvat de volgende gebieden:

Mediator

Sinds 1997 is Ben Schoenmaker ook mediator. De bemiddeling omvat de volgende terreinen:

  • Zakelijke conflicten tussen ondernemers.
  • Arbeidsgeschillen.
  • Echtscheiding.
  • Nalatenschappen.
  • Burenruzies.

Hij is lid van de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs NEVOA, een platform voor opleidingen en vaktechniek. Tevens is Ben geregistreerd bij de Mediators Federatie Nederland (MfN), waar alle professionele mediators staan ingeschreven. Daarnaast is Ben een van de oprichters van MediationGroepHolland (MGH).

Vragen

Voor vragen kunt Ben Schoenmaker bereiken per e-mail via b.schoenmaker@schoenmakeradvies.com

Ben Heijmeijer

Schoenmaker Advies - mr Ben Heijmeijer - Jurist - Ons team

Ben Heijmeijer specialist op meerdere gebieden

In Leiden studeerde Ben Heijmeijer rechten en behaalde zijn titel in 1990. Hij geeft adviezen aan ondernemers en particulieren op met name de volgende terreinen:

Ervaring op internationaal vlak

De internationaal georiënteerde wereld heeft altijd al zijn belangstelling gehad. Dat is juist de reden dat hij in die omgeving de nodige werkervaring opdeed. In het begin van zijn loopbaan werkte Ben als bedrijfsjurist bij diverse ondernemingen. Sinds 1997 is hij als ondernemingsjurist betrokken bij Schoenmaker Bedrijfsjuridisch Advies. Bij die werkzaamheden komt zijn internationale netwerk bijzonder goed van pas.

Ben Heijmeijer is aangesloten bij de beroepsorganisatie van bedrijfsjuridisch adviseurs, NEVOA. Binnen die organisatie kunnen de leden kennis en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is de NEVOA een platform voor opleidingen en vaktechniek.

Vragen

Voor vragen kunt u Ben Heijmeijer bereiken per e-mail via b.heijmeijer@schoenmakeradvies.com

Samenwerking door ons team

Ben Heijmeijer en Ben Schoenmaker zijn beiden lid van de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs, de NEVOA. Binnen die organisatie kunnen de leden kennis en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is de NEVOA een platform voor opleidingen en vaktechniek.

Verder maakt Ben Schoenmaker deel uit van Mediationgroepholland.